Archiv článků
Svěřenci trenéra Uhlíře závěr ZT nezvládli, kdy podlehli účastníkovi 1.A třídy Jihom.kraje vysoko 3:7 a před nedělním mistrovském utkání v Kvasicích mají o čem přemýšlet.

Zobrazit celý článek.
Souboj dvou rivalů 1.A třídy začali lépe hosté, kteří se ujali vedení po rychlé akci. Hlučané však srovnali vzápětí Mirošem a dalo ce očkávat, že výsledek otočí. Opak však byl pravdou. Hlučané hráli a dobývali branku Dol.Němčí zato soupeř trestal z rychlých brejků či střel zpoza šestnáctky.

Zobrazit celý článek.

Pro jarní odvety nedoznal kádr mužů výrazných změn. Došlo k návratu hráčů z hostování či prodloužení hostování z jiných oddílů. Zůstává rovněž úspěšný a oblíbený kouč a mentor VENCA UHLÍŘ :-)
Zobrazit celý článek.

V dalším utkání ZT nastoupili Hlučané v neúplné sestavě, kdy z různých důvodů chyběli Botek,O.Machala,Dohnal,Zlínský,Jurásek a na hře v úvodu to bylo znát. Oba celky nenacházeli cestu k zakončení a tak mnoho šancí k vidění...

Zobrazit celý článek.

Spartakovci měli od úvodu herní a střeleckou převahu, kterou však nedokázali využít. Z mnoha šancí trefili buď konstrukci branky či stříleli nad. Po poločase trenér Uhlíř udělal změnu na postu brankáře, kdy zkušeného Fojtíka nahradil mladíček Kryl a Novovesští se dostali více do hry. Ještě 15 min před koncem vedli 3:2, ale Spartakovci zvýšeným ú...

Zobrazit celý článek.
1 ... 105 106 107 ... 157