Pro další hodnocení první půlky sezóny jsme oslovili kapitána resp. kapitány B týmu. Zranění, nemoc či špatné výsledky zapříčinily časté střídaní kapitánské pásky z Tomáše "Hory" Horáka na Robina "Béďu" Chytila a zpět (krátkou etapu s kapitánskou pásku zažil i bývalý top ten kanonýr Jan "Piškót" Miroš, který se sní zatím ale pouze jen rozcvičoval a proto jsme ho k hodnocení nepozvali. Honzo, snad příště).

 

Jak hodnotíš po podzimní části sezóny znovu učinkování B týmu v okresním přeboru. Panuje spokojenost/nespokojenost s umístěním či předváděnou hrou?

Hory: Před sezónou bych 5. místo bral, teď mám pocity spíš rozporuplné, protože jsme měli určitě navíc. Někdy je až neuvěřitelné, jakým způsobem umíme ztratit body. S předvedenou hrou panuje vcelku spokojenost, nebylo moc zápasů, kde by nás soupeř přehrával.

Béďa: Podzimní část bych hodnotil vcelku kladně.Škoda některých venkovních zápasů které sme ztratili po vlastních chybách v závěrečných minutách (Ostroh, Traplice, Drslavice). Kdyby se tyto zápasy zvládli mohl být pohled na tabulku o něco veselejší.

 

Jaký byl podle tebe nejlepší a naopak nejhorší zápas B týmu a proč?
Hory: Nejhorší zápas byl jednoznačně v posledním kole s Nezdenicemi, to byl snad jediný zápas, kde bych těžko našel nějaká pozitiva. Naopak nejlepší pocity jsem měl asi po Vlčnově, který jsme s přehledem přehráli na jeho vlastním hřišti.

Béďa: Nejlepší zápas z mého pohledu sme odehráli hned první venkovní v Nezdenicích a doma s Břestkem.Paradoxně nejhorší zápas který sme odehráli byl poslední domácí s Nezdenicemi.Na takové zápasy ale musíme co nejrychleji zapomenout a soustředit se na další...

 
Který z týmů tě nejvíce překvapil a naopak který nejvíce zklamal a proč?
Hory: Nejvíc mě překvapil Vlčnov :) Tím jsem asi odpověděl na obě poloviny otázky, že?

Béďa: Nepřekvapil mě žádný z týmů. O Nivnici se vědělo že půjde po postupu a roli favorita potvrzují.Zklamal mě docela Vlčnov který minulou sezóny hrál vrch tabulky ale tuto se trápil a proti nám toho taky moc nepředvedl...

 
Zahrajme si na proroka kolik bodů získá a na kolikátém místě skonči B tým po skončení soutěže?
Hory: 6 zápasů hrajeme doma a doma musíme pravidelně bodovat. Venku nás čekají dost těžké zápasy, ale snad také nevyjdeme naprázdno. Věřím ve 20 jarních bodů, což by mohlo v součtu stačit na 4. místo.

Béďa: Důležité bude chytnout začátek a nahrát nějaké body co nejdřív. Pak bude klid a bude šance že se na hřišti objeví i kluci kteří tolik šancí na podzim nedostávali a ukážou že si ji zaslouží.Kolik uhrajem bodů radši nebudu tipovat ale osobně bych si přál skončit do třetího místa.