V sobotu 26.11. sehrály hlucké přípravky přátelské zápasy v naší hale se Starým Městem. Staré Město hraje skupinu A, Okresního přeboru, takže došlo na konfrontaci mezi mužstvy skupiny A a B. Staré Město disponuje v obou kategoriích širokým kádrem, protože se do oddílu hlásí kluci i z okolních vesnic, kde se taková soutěž nehraje. A také jsou tu hráči, kteří to zkoušeli i ve Slovácku, ale z různých příčin zde skončili. Pro naše mužstva to byl velmi těžký soupeř.

Trenéři mladších žáků Libor Michalčík a Tomáš Minařík postrádali Vanesu Zlínskou a Honzu Kadlčka, příležitost tak dostali kluci z ročníku 2010, Marek Šuránek a Tomáš Minařík (další hráč ročníku 2010 Tobiáš Michalčík je už stabilním hráčem mužstva) . Hosté střídali 3 čtverky a po fyzické stránce naše hráče hodně převyšovali. Utkání bylo vyrovnané, více příležitostí měli naši hráči, kteří také zvítězili 8:5. Nejlepším hráčem na hřišti byl Adam Konečný (ročník 2009).

V utkání starších přípravek, už tak fyzický rozdíl nebyl. Hosté postavili znovu 3 čtverky, našemu mužstvu a trenérům Aleši Hrabalíkovi  a Michalu Podškubkovi, scházel Václav Kremr, který byl na turnaji se Slováckem.  Po dvouměsíčním zranění nastoupil i Adam Koníček, nejlepší střelec mužstva, ale bylo na něm vidět, že se ve své kůži ještě necítí. Přes zimu se musí dát zdravotně do pořádku. Naši kluci potvrzují, že v této kategorii patří k nejvyšší špičce na okrese a dokazují, že jejich vítězství v krajském kole Mc Donaldu,s cupu nebylo náhodné. Jak utkání skončilo, nebylo rozhodující, protože se jednalo o přípravný zápas a také o to, aby si děcka mohly zahrát. Domácí nastříleli více než 10 gólů, hosté dali jednu branku. Pokud budou naši kluci přes zimu trénovat s takovou chutí, jak  doposud, určitě se jejich kvalita dále zlepší.

Trend ve výchově mládeže, který tady byl nastaven před 5 lety se zdá velmi správný. Za to patří poděkování  nejen nynějším trenérům, ale i trenérům, kteří byli u přípravek v minulé době a nyní vedou starší kategorie.