V sobotu a v neděli uspořádal fotbalový oddíl z Dolního Němčí ve Sportovní hale v Hluku turnaje mládeže. V sobotním dopoledni hrály mladší přípravky. Na poslední chvíli, v pátek večer, odřeklo mužstvo Nivnice. Turnaj vyhrálo naše mužstvo, které hrálo s Dolním Němčím 0:0 a 1:0, s Kunovicemi 4:1 3:3 a se slovenským celkem Fotbalové akademie Jožky Adamca z Trebatic-Vrbového 2:1 0:1. Branky dali: Michalčík 3x, Boček 3x, Šantrůček 2, Zlínská, Stašek, Šuránek. Nejlepší střelec mužstva Adam Konečný byl na horách. Pořadí: Hluk, Kunovice, Trebatice, Dolní Němčí. 

Odpoledne hrála starší přípravka a obsadila 2. místo. Na úvod nečekaně prohrála s Dolním Němčím 0:1, potom ve vyrovnanném zápase podlehla Kunovicím 0:1. porazila Trebatice 8:2 a na závěr Nivnici 3:0. Pořadí: Kunovice, Hluk, Nivnice, Trebatice, Dolní Němčí. 

V neděli dopoledne hráli  mladší žáci a skončili na 3. místě. Porazili Dolní Němčí 1:0, prohráli se Stráním 0:5, S Veselím prohráli 1:2, s Kunovicemi vyhráli 2:1 a porazili Trebatice 3:0. Pořadí: Strání, Veselí n. Moravou, Hluk, Kunovice, Trebatice, Dolní Němčí. Nejlepší střelec Hluku byl Zlínský David -5 branek

Odpoledne hráli žáci starší apořadí bylo následující: Veselí n. Moravou, Kunovice, U-2004 Slovácko, Staré Město, Strání, Dolní němčí, Hluk. Naše mužstvo se snažilo, ale nakonec z toho bylo poslední místo.