1. Kdy a kde jsi začal myslet na fotbal a kde jsi hrál do doby, než jsi přišel do Hluku?

Tak jako většina kluků jsme od mládí sledoval v televizi fotbalové umění hráčů světové kvality, nyní jsou to Messi a Ronaldo. To mě vždycky nadchlo. Doma jsem měl vždy prostředí, které fotbalu fandilo, tak nebylo divu, že už v 6. letech jsem začal kopat do míče a napodobovat své idoly. Mým prvním trenérem byl můj otec, který mě vedl v přípravce. Tehdy však ještě nebyla v Hluku taková úroveň, jak je nyní a hrát ve Slovácku je pro každého kluka čest, proto moje cesta vedla do mužstva Slovácka. Tady jsem působil až do svých 17 let, kdy jsem se vrátil do Hluku.

 

2. Kdy jsi okusil poprvé fotbal dospělých?

Když jsem se vrátil ze Slovácka do Hluku na střídavý start ( tehdy byl tady se mnou i Winkler, který nyní hraje MSFL v Hodoníně), tak trenér Uhlíř se mnou začal v mužstvu dospělých, které hrálo špici I.A. třídy, počítat.

První start jsem si odbyl proti Nivnici, kdy jsem střídal cca 10 před koncem a ještě jsem stihl dát svoji první mistrovskou branku v I.A. třídě. Tehdy mně výtečně přihrál Michael Masařík. 

 

3. Jaké je Tvé civilní zaměstnání a kde pracuješ?

Protože vím, že fotbalem se asi živit nebudu, rozhodl jsem se studovat. Momentálně chodím do . ročníku VOŠ v Uherském Hradišti, kde studuji ekonomicko-právní obor. 

 

4. Jak bys charakterizoval svůj vztah k fotbalu a také svůj fotbalový profil?

Pro fotbal mám doma podporu celé rodiny, otec s matkou jezdí na každý zápas. U mě je fotbal na prvním místě. Snažím se nevynechat žádný trénink a chci se neustále zdokonalovat. Myslím si, že jsem rychlostní typ, hraji na kraji zálohy, kde mám možnosti úniku po straně. Hodně nahrávám na teč před branku, ale už se mně podařilo několikrát zakončit svůj únik brankou. V poslední době mně toho do sítě moc nepadá, ale KP Zlínského kraje je kvalitnější soutěž, než I. A. třída. Někdy vypomáhám i s hluckou přípravkou a připravuji se tak na budoucí trenérskou práci.


5. Co by si chtěl ve fotbale dokázat, jaké máš cíle?

Protože mám v rodině velmi povzbuzující prostředí, chtěl bych se neustále zlepšovat a posunovat na vyšší úroveň. Rád bych si zahrál i ve vyšší soutěži, abych si dokázal, že fotbal umím hrát.