Do utkání jsme vstoupili dobře, měli jsme několik dobrých akcí zakončených střelami ze střední vzdálenosti.Soupeř brzy našel naši slabinu na pravé straně kudy vedl většinu akcí a taky se mu podařilo vstřelit branku míčem za obranu. Po chvíli jsme inkasovali podruhé z penalty a naše hra ve středu pole byla špatná.Ještě nás několikrát podržel brankář. Ke konci poločasu jsme i my měli velkou šanci snížit z penalty, bohužel jsme ji kopli vedle.

Ve druhé půli jsme provedli změnu na pravé straně obrany a naše hra se zlepšila a výustěním byla druhá penalta, kterou jsme proměnili R.Martišem. Pak jsme měli velkou šanci vyrovnat ,Blaha šel sám na brankáře ,ale frefil vedle pravé tyče.Ještě jsme mohli vyrovnat po pěkné akci , ale i když se podařilo obejít brankaře tak jsme trefili pouze boční síť. Velký rozdíl byl hlavně mezi našimi hráči, kteří chodí pravidelně trénovat a těmi druhými.... Chtěl bych poděkovat všem hráčům , i když někteří mě zklamali oni vědí kteří. Dobrá zpráva je ,že se k nám do tréninku připojí M.Prudík, kterého tímto u nás vítám.

Branka: R.Martiš

Sestava, M.Gašek-T. Gál, J.Hromčík, L. David, A. Kužela-K.Kroupa, R.Martiš, M.Blaha, P.Matejkovič, T.Budek- L. Matejkovič, střídání 6O min T.Budek- A Penk