První přátelské utkání B týmu Spartaku proti 2.celku OP Hodonín vyznělo lépe pro Vnorovy. Na UT ve Veseli n.M se hrál vyrovnaný zápas s mnoha šancemi na obou stranách,kdy nakonec těsné vítěžství mužstvo z Hodonínska udrželo.

Branky: Roman Martiš, Jan Sabo.  Sestava: Pencik - Otrusiník, Horak, Vozar, Machala M. - Baron, Machala O., Blasko, Martis R. - Sabo, Kryl

Byl to takový zvláštní týden. Jednička musela kvůli nedostatku hráčů zrušit atraktivní utkání na umělce v Chropyni s mužstvem Skaštic, dvojka si domluvila zápas s mužstvem Vnorov, ale 8 hráčů se Štěpánovi Juráskovi omluvilo. Nakonec na poslední chvíli přiběhl Mira Machala, takže jsme mohli proti Vnorovám nastoupit v 11 hráčích. Od začátku bylo vidět, že Vnorovy jsou kompaktnější než naše mužstvo, které hrálo spolu poprve a také naposledy v životě. Postupně se hra vyrovnala, naši hráči útočili hlavně po pravé straně, kde Petr Baroň platil svou rychlostí na obránce Vnorov a byl našim nejlepším hráčem. Jeho centry však nebyly využity. Ve 30. minutě zaváhala obrana a nechala projít útočníka Vnorov, který zaznamenal první branku utkání. 1:0. Po rozehrání jsme zaútočili po pravé straně Baroněm,ale jeho přihrávku do pokutového území jsme trestuhodně spálili, Vnorovy šli do protiútoku, přečíslili naši obranu a po centru z pravé starny dorazil hráč Vnorov míč do naší branky.2:0. V 37.minutě zaútočil po pravé straně Kryl, poslal centr do pokutového území, míč se dostal k dorostenci Martišovi, který brankáři Vnorov nedal šanci.2:1. Do druhého poločasu nastoupil za zraněného Pěnčíka kouč Jurásek, který se ani nepřeslíkal, vzal si rukavice a šel na plac. Utkání bylo vyrovnané, byly šance na obou stranách, já se domnívám, že druhý poločas jsme byli o krůček lepší, ale branku dali Vnorovy. Jurásek nestačil na střelu vnorovského hráče. My jsme po rozích měli několik hlaviček, které opravdu jen těsně minuly branku. Když se blížil závěr zápasu, utekl po několikáté již Baroň , vystřelil rvdě na branku, brankář míč vyrazlil, ale dobíhající Sabo dal druhou naši branku. 3:2.