S cílem konečně bodovat odjelo mužstvo mužů do podhůří Hostýnských vrchů na hřiště mužstva, které střídá dobré vysledky se špatnými a proto Hlučané cítili šanci.

Od úvodu bylo utkání vcelku vyrovnané s mírnou převahou na straně domácích. První náznak šance měli Bystřičtí,ale branku netrefili. To hosté, hrající ze zabezpečené obrany spoléhali na brejky a málem jim to vyšlo. Nejprve mohl skórovat M.Machala,ale šance jej tak překvapila, že ho míč neposlechl a před prázdnou brankou odskákal za brankovou čáru. Vzápětí se však Hlučané dostali do vedení, kdy po úniku Hančíka a jeho centru před branku doklepl míč do sítě s pomocí teče brankáře Juříka, Horníček 0:1. Hosté se z vedení neradovali dlouho, když  po rohovém kopu hlavou nejvýše vyskočil Krajcar a srovnal na 1:1. Domácí dále drželi častěji míč na svých kopačkách,byli fotbalovější to hosté se sice snažili, ale nic kloudného do útoku nevymysleli a tak přišel další góloý trest, kdy po faulu na hranici vápna se zahrával přímý volný kop, který nádherně zatočil do šibenice brankáře Davida, Bartoň 2:1.Takto skončil i 1.poločas.

2.poločas začal dosti z ostra, neboť byl po surovém zákroku na Otrusiníka vyloučen domácí kapitán Juhás. Hlučané v přesile vrhli všechny síly do útoku, avšak v útoku byli téměř neškodní a domácí toho využívali k následným brejkům.Po jednom z nich, byl ve vápně faulován Kušík a následný PK se štěstím proměnil Krajcar 3:1. Hosté rezignovali,jejich hra se zcela rozpadla a nabídli šanci domácím,kterou využil opět Krajcar,který do rozklížené obrany uzavřel hattrickem účet zápasu na konečných 4:1. Hostům nelze upřít snahu, ale ta bohužel většinou nestačí.

Sestava Hluk: David-Otrusiník,Horak,Machala M,Machala A.Machala O.,Horníček,Zálešák,Hančík,Galuška,Kukla

střídali: Kroupa,Bílek