V sobotu 6.4.2024 jsme přivítali na našem hřišti velmi kvalitní mužstvo, stálého účastníka Krajského přeboru, mužstvo Slušovic. Od začátku to byl taktický boj a divák nějaké pohledné akce neviděl. Hrálo se většinou uprostřed hřiště. Hosté pohlídali naše křídelní útočníky, my jsme zase hráli v obraně zodpovědně. Nějaké střely na branku vidět nebyly, My jsme zahrozili po přímém kopu Šimoníka, kdy Zelinka pálil těsně vedle tyče. Potom ještě ve 39. minutě po slušné akci pálil nad Sopůšek. Závěr I. poločasu se nám vydařil  Ve 44. minutě Matejka dostal pas na levou stranu pokutového území, míč se od něj odrazil k Chodurovi a ten se nemýlil. 1:0. To bylo v I. poločase vše.

Ve druhém poločase se snažili hosté utkání vyrovnat. Mají na to šikovné hráče. V 58. minutě se jim to podařilo. Kopali roh a Bednařík nezadržitelně hlavou vyrovnal. 1:1. V 60. minutě však udělali hosté chybu a Dohnal s přehledem skóroval. 2:1. Potom hosté začali více útočit my jsme čekali na brejky, a vyplatilo se to. V 80. minutě vyhrál u pravé brankové čáry hostů míč Bartošek, přihrál na malé vápno nabíhajícímu Romanovi Martišovi a pro něho už nebyl problém dopravit míč do sítě 3:1. Zdálo se, že je vše vyřešeno, bohužel v 88. Minutě došlo k nedorozumění Pěgřima, Šimoníka a Uhlíře u naší brankové čáry a byl z toho roh. A tady se znovu hlavou prosadil Bednařík a po 14 dnech jsme opět závěr museli zvládat s vypětím všech sil. Pro diváky opět nervy.

Hodnocení. Vyrovnaný zápas, my jsme šance proměnili, hosté vytěžili z minima maximum. Výhra nakonec zasloužená a tři body jsou opět doma. Sestava: Pěgřim, Škorec, Uhlíř, Lipoti, Matejka, Zelinka (Martiš), Sopůšek, Šimoník, Chodura, Bartošek, Dohnal.

Dopoledne hrál dorost z Bojkovicemi a prohrál nešťastným gólem 0:1. Kluci se oproti podzimu hodně zlepšili, byli favoritovi naprosto vyrovnaným soupeře. Dá se říct, že vyhrála zkušenost. V závěru, kdy jsme chtěli vyrovnat se dostali hosté do několika brejkových situací, a buď minuli nebo je vychytal brankář Gajdoš. V základu nastoupili i tři žáci. Burda, Šmíd a Kurtin, všichni ročník 2009. Věříme, že zlepšený výkon mužstva bude v některých zápasech i bodově ohodnocen.