V  sobotu 19.10.2024 jsme přivítali na svém stadióně mužstvo z Bystřice pod Hostýnem. Hosté se už několik sezón nemohou vyhrabat z boje o sestup z KP. K nám dojeli s jednoznačným cílem. Pokusit se uhrát nějaký solidní výsledek. Každý zápas je jiný a i outsider má mmožnost překvapit. Dlouho to vypadalo tak, jak utkání s Hrachovcem. Šance veliké, góly žádné. Vše utnul až v 36 minutě Chodura, který krásnou ranou k tyči z hranice velkého vápna dal vedoucí gól. 1:0. Ve 42. minutě se dostal do dobré šance Martiš a nezadržitelně skóroval. 2:0. Tak skončil i první poločas. Do duhého poločasu jsme však vletěli velkým tempem. V 51. minutě Bartošek lehce tečoval vedle Janalíka a bylo to 3:0. V 53. minutě, faul ve vápně, k míči se postavil tentokrát Straňák a bylo to už 4:0. Škoda neproměněných penált s Brumovem a Hrachovcem. Stálo nás to tři body. V 58. minutě nezadržitelně opět skóroval Chodura a náskok narůstl na 5:0. V 68. minutě se trefil Bartošek a stav utkání byl už 6:0. Když po rohu dorazil míč do sítě Janalíka Uhlíř, povyskočil stav utkání na 7:0. Na konečných 8:0 dal svůj druhý gól Martiš, který využil zmatku v obraně hostí. Hosté mohou být rádi, že jsme jim na cestu nenačepovali desítku. Utkání bylo jednoznačné, na hostech je vidět určittá deka. Ze začátku nás chtěl vyvést z tempa brankář Janalík, který rozehrával s velkou rozvahou velmi pomalu. Chodura však nastartoval brankostroj. Sestava: Gašek, Škorec, Uhlíř (Horák), Lipoti, Matejka, Zelinka (Martiš Roman), Sopůšek, Chodura, Straňák, Bartošek, Martiš Tomáš. 

Dvojka velmi oslabena remízovala v Polešovicích 0:0. Utkání se hrálo ve stejný čas jako jednička, proto nikdo nemohl vypomoci. V kádru byla polovina velmi mladých fotbalistů. Brankář Peprna (2007), Burda(2009), Hnilička) 2008), Omelka (2007), Zlínský ( 2005). 

Ráno žáci starší prohráli zse Zlínem B, brankou 5 minut před koncem zápasu, mladší vyhráli 1:0, když branku dal Chupík.

V neděli dopoledne hráli dorostenci derby s Dolním Němčím. Hosté posíleni o hráče jedničky Kroču však za našimi zaostávali. Už ve 3. minutě unikl Kurtin přihrál Danovi Nemravovi a bylo to 1:0. V 9. minutě se v pokutovém území prokličkoval Kurtin, nahrál Hniličkovi a stav se změnil na 2:0. Potom ve 29. minutě se trefil Křiváček  a zvýšil na 3:0.  Následně na to po faulu na Křiváčka, pohrdl pokutovým kopem Peprna, když se mu střela opravdu nevyvedla a pro brankáře hostů lehká záležitost. Druhý poločas si hosté vytvořili jedinou šanci v zápase, kterou Peprna bravurně zlikvidoval. V 73. minutě Pepa Křiváček  zvyšoval na 4:0 a v 85. minutě Kurtin na zasloužených 5:0. Škoda zbytečného vyloučení Křiváčka, který bude v Boršicích chybět.